torsdag 29 oktober 2009

Nallesjukhus

Sjuka nallar, dockor, kramdjur kan få hjälp i eftermiddag på nallesjukhuset på lekterapin. Läkarstudenter finns på plats mellan kl. 13 och 15 för att ta emot mjuka små patienter.

onsdag 28 oktober 2009

Husbygge

Idag byggdes ett fågel- och pingvinhus och ett bäverhus.

Nu är det bara att flytta in!
Vill du se mer konst från verkstaden?
Välkommen till BUS-bibliotekets hemsidas galleri

måndag 26 oktober 2009

Höstfilm

I höst har tre spännande och oändligt vackra filmer av den japanske animatören Hayao Miyazaki kommit till biblioteket. Nausicaä från Vindarnas dal, Laputa - slottet i himlen, Whisper of the heart finns att låna.
För fler äventyr rekommenderas roliga och fascinerande Fiska med Anders. Agnes och Anders reser runt i södra Sverige på jakt efter hummer, ål, öring och gädda. Tips och knep och spännande fakta.

fredag 16 oktober 2009

Inte öppet vecka 43

Vecka 43 är det tyvärr stängt på biblioteket/lekterapin. Alltihop ska storstädas. Bokvagnsronderna rullar ut på avdelningarna som vanligt och i entrén händer det saker ändå, som konstverkstad och film. På fredag 23/10 kl. 11 kan man smita in på det alldeles rena biblioteket/lekterapin och vara med på musik+dansföreställningen Ut på gröna ängen. Passa på att låna massor idag och ring biblioteket under veckan så rycker vi ut.

tisdag 13 oktober 2009

Målning i entrén

Idag tisdag är det konstverkstad med konstnären Malin Bogholt i entrén. Undersök de hemliga lådorna och måla mellan kl. 10-12 och 13-15.

onsdag 7 oktober 2009

Isberg, pingviner och kallt

Idag onsdag får vi följa med polarfararen Sten Ekholm som berättar och visar bilder från sina äventyr i Antarktis. Häng med kl. 13.30 på biblioteket/lekterapin. Imorgon visas filmen Pingvinresan i entrén kl. 10.

tisdag 6 oktober 2009

Mera fest - välkommen!

Idag tisdag är det trädgårdsfest i Lydias trädgård. Lekar, höstpyssel, plantera lökar, träffa Gubben Höst och clownerna. Goda bullar finns också. Kom hit kl. 13.30. Det där ruskvädret får vänta tills vi har hunnit in igen kl. 15.

fredag 2 oktober 2009

Tårtfredag


Mumsig och fluffig tårta idag från våra vänner på Medicinska biblioteket på Östra sjukhuset!